Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски ще говори пред парламента на Италия


Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще приказва пред Народното събрание на Италия на 22 март, съобщи АНСА, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2773
Той ще направи изказване по време на взаимна сесия на Камарата на депутатите и на Сената. Членовете на двете камари ще се съберат в постройката на Камарата на депутатите - Двореца Монтечиторио. Зеленски ще приказва посредством видеоконферентна връзка.

По-рано през днешния ден италианският министър на външните работи Луиджи Ди Майо и украинският външен министър Дмитро Кулеба организираха телефонен диалог. След него Ди Майо съобщи: " Украинската опозиция e европейска опозиция ".

Същевременно през днешния ден италианското министерство на вътрешните работи разясни, че в страната са влезнали 50 649 украински бежанци, от които 25 846 са дами, а 20 478 са деца. Мъжете са едвам 4325. Повечето от бежанците се насочват към Милано, Рим, Болоня и Неапол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР